tisdag 1 oktober 2013

Svampplockning

Igår tog jag och Amanda en uteritt upp till masten, galoppintervallade lite  - fyra varv varav galopp på "hemvägen" och skritt/trav på bortåtvägen. duktig tjej men vill gärna springa ifrån jobbet. Jobbigt att samla sig! vi hittade även lite kantareller på vägen så Linnéa och jag fick varsin lyxig macka.

Helgen har ägnats åt körträning med Kahrle, se bilderna i föregående inlägg. Amanda skötte sig jättefint men blev lite tung i handen när hon inte orkade bära sig själv. jobba mycket på halvhalter och tempoväxlingar var Kahrles råd. Sen fick vi öva mycket på att rakrikta och att ha hästen mellan tyglarna och att kunna föra hästen undan för tyglarna. en bra övning med tre koner innan ett hörn gjorde att man fick hästen ställd och undan för innertygeln med stöd på ytter.

Vi fick även prova en maratonvagn vilket gjorde att suget efter en blev större. Madde nämnde att hon skulle kunna tänka sig att satsa nästa år, vi får väl se hur det blir om vi flyttar :o

Jossan har fått vila och har haft på sig tjockt täcke både ute och inne. Men hon ömmade fortfarande i ryggen när jag känt på henne. Igår skoddes hon om och lyckades dra ett race i hagen så det rykte om det när jag skulle ta in dem. hm ser inte ut som hon har ont. men ska tömköra ikväll och se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar