måndag 5 november 2012

Idag är en bra dag, nu är en bra tid

Insåg när jag sitter här och jobbar att just nu går jag i en nedförsbacke, det vill säga just nu går det lätt. Jag är pigg och känner mig full av energi även om den ibland inte bidrar i att så mycket blir gjort, fast ändå gör jag mycket känns det som. Jag känner även på kvällen fast det är mörkt efter jobbet att jag har energi ork och vilja att göra både det ena och det andra. Det är bara som vanligt tiden som begränsar. Energi gör att man känner sig mer positivt inställd till det mesta, både motgångar och smågnabb. Det är bäst att ta tillvara på det just nu, för man vet aldrig när nästa uppförsbacke kommer.

Igår - Söndag red jag ut på båda. Det är bäst att passa på när det är ljust. Nu blir det mörkt nästan redan vid 16:30 och gatlamporna  hann tändas när jag var på väg hem med Jossan. Körde galoppintervaller med Amanda och det gick bra! hon är så ambitiös i fattningarna och tar dem bra, fast orken tryter ganska snabbt men tyckte ändå hon hade bra framåtbjudning. Kom att tänka på att hon behöver mer av detta konditionsträning ute för framåtbjudning och jobb i paddocken för att bli mindre stel i sidorna och mer svängbar. Jossan var pigg men på ett bra sätt även om hon tittade och tyckte mycket var otäckt. mycket energi i traven.

På lördagen hjälpte jag Chrisitans syster att flyttstäda, hon flyttade från sin lägenhet in till ett hus i tuve tillsammans Per. Jag gillade huset, det låg sist på en gata hade en underbart fin trädgård och huset hade en lite fräck och annorlunda men välplanerad etagelösning. Det väckte åter igen tankarna om huruvida christian och jag ska slå ihop våra påsar. Men som sagt var innan, vi har det båda för bra där vi bor nu på varsitt håll, problemet är ju bara att vi inte trivs så bra hos varandra, det är väl det enda argumentet som säger att vi kanske ska försöka hitta ett ställe där vi trivs båda två. Fast det blir nog svårt! Jag hävdar fortfarande att även om Christian säger motsatsen så tror jag att det blir oerhört svårt att få honom flytta från Säve och sin familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar