måndag 28 februari 2011

V 8

Dagarna går fort! Sen sist så har jag har ridit ett par gånger och det känns som vi börjar komma igång lite. Det största problemet känns väl i hur stor utsträckning som man ska rida. men det blir ganska korta och inte så intensiva pass.

Victoria har ridit ut en dag - torsdags och det hade gått bra.

Jossan har känts väldigt pigg och lite på tårna. Tittar på det mesta och letar lite efter otäcka saker. Men utan att bli hysterisk även om hon blåser och vinglar fram och tillbaka på vägen och stannar till. När hon har sällskap traskar hon gärna på med öronen framåt och vill helst gå först.

Vi har varit i ridhuset och det var lite otäckt när snön ramlade ner från taket. Travade en del och fick bra framåtbjudning. Hon krullar gärna ihop sig lite men hellre det än att hon springer med huvudet som en giraff. Tog även lite galopp och det blir ganska skuttiga igångsättningar innan hon hittar balans.

En dag var vi ute på fältet med Carina och hennes 7åriga Cazar som har lite egna ideer om hur saker ska gå till. Men båda skötte sig ganska bra, vi travade lite och skrittade mest. Igår - söndag red vi ut med Carina igen och tog hela fjälletrundan. Mest skritt men lite trav. Hon var väldigt pigg och glad hela rundan. Annars då, jag har konstaterat att dressyrsadeln börjar bli för låg i framvalvet :( och i onsdags fick hon nya skor bak nu med fyra icke fasta broddar. Hon skötte sig efter att fått lite mutor :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar