tisdag 19 februari 2013

Never ending story - tomtförsäljning

Stort *suck*. Det verkar som att när det går troll i vissa saker så går de rejält.

Vi trodde att tomtförsäljningen blivit klar då ingen av våra två klagande grannar som inte ville skriva på att de tagit del av beslutet om bygglov äntligen löste ut de rekomenderade breven från stadsbyggnadskontoret. Sen gick de tre veckor de hade att överklaga, inget kom in och i måndags förra veckan var tiden ute. Då gick såklart vår handläggare på semester och kommer tillbak på onsdag *väntar*. På onsdagen får vi allafall reda på att allt är ok och vi bestämmer med mäklare, köparen och banken att vi ska träffas nu på onsdag.

Igår måndag blev vi kontaktade av mäklaren att våra pantbrev som är på huset och som av misstag fördes över till den nya tomten när tomten avstyckades inte hade registrerats hos lantmäteriet. På banken är allt klart att pantbreven har blivit överförda. Men nu går det inte att skriva kontrakt förren pantbreven är överförda på rätt tomt och det på pappret hos lantmäteriet.

Min sambo var över på lantmäteriet idag tisdag på sin lunch för att försöka få det registrerat men då hade hela kontoret åkt på utflykt. Hoppas det regnar på dem! *grr* *SUCK*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar