fredag 3 maj 2013

Lugnare - snorigt

Jossan var snorig igår och nu hade det blivit en gulare tjockare nyans. Så ställde snabbt om planen från att dressyra i paddocken till att rida ut. Vädret inbjöd ju även till uteritt, härligt vårväder med ca 13grader och en anings varmare än tidigare.

Fick med mig Medryttare Alma2 som red barbacka på Amanda. En lugn tur runt oppänge, Jossan travade snällt i slow-motion efter Amanda men tyckte det var jobbigt och försökte fatta galopp ett par gånger - som om det skulle bli lättare. Alma kämpade på tappert i traven men när vi skulle galoppera pår raksträckan blev hon nog lite frustrerad då Amanda bara försökte köra ner huvudet, antar att hon ville komma ifatt Jossan. Så vi tog det lungt. och sen red hon lite i paddocken och då hade det gått bättre att galoppera barbacka även om det blev en avramling då hon hamnade lite på sniskan och Amanda saktade in och svängde och då föll hon av :) en ganska snäll avtrillning. jossan och var nog bara ute i ca 45min.

Sen ville Linnéa grilla korv och bjuda på så det blev till att tända grillen och jag hade preparerat med korv från Willys, Choritzo och kabanoss, den var väldigt god.

Packade sen ihop lådan med saker till tävlingen på lördag, hade varit på kontorAB i sisjön och handlat. Fördel att åka till en riktig kontorsaffär när man ska ha större förpackningar med pennor osv. Fick ett väldigt trevligt bemötande men hua vad snabbt det pockar på i pengar med kontorsmaterial. Nu hoppas jag iof att det kommer räcka och bli över till flera tävlingar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar