måndag 20 april 2009

Linnéas rum

Det går framåt med Linneas rum! :D Igår fick hon flytta in i sin nya loftsäng. I helgen rev vi ut allt papper på golvet, jag fick måla lite vid elementet där jag inte kommit åt med rollern vid fästena. Anders skruvade dit alla kontakter och lysknappar. Jag dammsög och torkade golvet och bokhyllan (som inte blivit städad sen den köptes för ca 4år sen :o).

Att skruva ihop loftsängen tog sin lilla tid men det gick tillslut. Det är en begagnad IKEA säng som vi inte fick några beskrivningar till. Dels är den hög och dels är den stor. ca 140cm bred och 210cm lång. därtill ca 2m hög. Vi hade borrat nya hål så att sängen inte skulle komma så högt upp och tur var väl det för taket är lite lägre och nu kan Linnea precis sitta i den.

I sängbotten till översängen satte vi fast ett ljusnät och täckte det med ett mörkblått tyg, så lyser det lite fint som en stjärnhimel. Tanken är att det ska bli draperier och så ska vi ha en madrass som var till den gamla sängen. Tv:n baxades in (tjocktv) och en ikea förvarings nät hängdes upp. Det är en del kvar att göra.

Nu är det en strykning kvar av väggarna i gästrummet oxå + lister så ska det oxå bli klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar